Jamie Stam

FYSIOTHERAPEUT | SPORTFYSIOTHERAPEUT | LEEFSTIJLCOACH

“Al van kinds af aan ben ik veel bezig met sporten en daar komen helaas ook weleens blessures bij kijken. Hierdoor weet ik nog hoe blij ik was als ik alles gewoon weer kon doen en niet meer belemmerd werd. Of dit nu kwam door een spiertje wat niet lekker mee wil werken of een enkel die stijf en dik is na een verzwikking.

Hier wil ik jou ook graag bij helpen. Zodat jij weer kan doen wat je graag wil doen. Of dit nu voetballen is of in de fitness staan of spelen met de kleinkinderen.

Ik vind de afwisseling in het werken een van de fijnste aspecten van fysiotherapie. Het ene moment help je een gedreven sporter die zo snel mogelijk weer wil sporten en de volgende afspraak is een dame met een nieuwe knie die gewoon weer naar de supermarkt wil.

Ik vind het altijd heel mooi als we samen kunnen kijken naar een mogelijkheid die en goed bij jou past en je gaat helpen om die klachten zo goed mogelijk aan te pakken.

Past het niet bij jou als persoon dan ga je het niet doen dus het is altijd een kwestie van samen aan de slag naar de beste oplossing voor jou.

Naast het bewegen is er nog veel meer waar mensen tegen aan kunnen lopen. Hierdoor ben ik mij extra gaan verdiepen in de leefstijlcoaching. Zo zal ik ook veel te vinden zijn in het leefstijlcentrum en proberen om de brug tussen de fysiotherapie en het leefstijlcentrum zo klein mogelijk te maken.”