Fysiotherapie Bredero

Bredapas

De Bredapas bij Fysiotherapie Bredero

Inwoners van Breda, die gebruik kunnen maken van een Bredapas kunnen hun pas bij ons inzetten om een vergoeding te krijgen voor een Medisch Fitness abonnement of een beweegprogramma voor lage rugklachten of nekklachten.

U betaald uw maandelijkse contributie voor het gekozen abonnement aan ons, maar kunt vervolgens uw factuur indienen bij de gemeente voor een teruggave (van een deel) van de kosten.

 

Medisch Fitness

In de Medische Fitness traint u onder deskundige begeleiding in kleine groepen, met een trainingsschema dat voor u is opgesteld. Hierdoor traint u op een verantwoorde en effectieve manier. Voorafgaand wordt met u een intake gepland waarbij uw doelen, wensen, conditie en bewegingspatroon in kaart worden gebracht.

Voor een abonnement in de Medisch Fitness hoeft u niet eerst in een behandeltraject te hebben gezeten.

 

Vooraf kan door één van onze trainers een oefenprogramma opgesteld worden en deze kan op verzoek ook weer aangepast worden.  

 

Wat kost het en wanneer kan ik sporten

U betaald uw maandelijkse contributie voor het gekozen abonnement aan ons, maar kunt vervolgens uw factuur indienen bij de gemeente voor een teruggave (van een deel) van de kosten tot €75 per kalenderjaar. 

 

Hieronder ziet u overzicht van onze abonnementen inclusief de bijbehorende tarieven. 

Klik hier voor alle tarieven(pdf) 

 

Ook vindt u een overzicht van onze zaalbezetting. Overal waar staat Medisch fitness staat kun u met begeleiding sporten, op de witte vakken sport u zonder begeleiders, dat hangt af van het abonnement. 

 

Klik hier voor de zaalbezetting(pdf) 

  

Hoe kan ik inschrijven

Voor het inschrijven kunt u bij ons op locatie langskomen. Dan worden zowel ons inschrijfformulier als het door de gemeente afgegeven machtigingsformulier ingevuld. Deze heeft u allebei nodig om goedkeuring van de gemeente te krijgen voor een vergoeding van (een deel van) de abonnementskosten.

Voor meer informatie over de Bredapas verwijzen wij u door naar www.breda.nl/bredapas