Fysiotherapie Bredero

Fitbuddies

  • Ben je al buiten adem wanneer je de trap op moet?
  • Mogen er wel een paar kilo’s af?
  • Heb je steeds een ander excuus waarom je niet nu zou starten met het verbeteren van je leefstijl?
  • Voel je dat je een extra steuntje in je rug nodig hebt om echt fitter en gezonder te worden?

 

Dan is het speciale FITBUDDIES leefstijlprogramma van fysiotherapie Bredero echt iets voor jou!

 

Fitbuddies, samen de uitdaging aan!

 

In ons Fitbuddies programma ga je samen met jouw fitbuddy aan de slag om in 12 weken de fitste versie van jezelf te vinden. Ieder met zijn of haar eigen doel. Je mag je fitbuddy zelf uitkiezen: het kan je partner zijn, je beste vriend(in) of iemand anders uit je directe omgeving. Iemand die jou weet te stimuleren en die samen met jou een 12 weken durende uitdaging wil aangaan.

 

Hoe werkt het?

Je krijgt een intake met de Personal Coach waarbij samen met jou persoonlijke doelen gesteld worden en er gekeken wordt met welke (medische) klachten rekening gehouden moet worden. Na de intake, een gesprek met de diëtist, het bloedonderzoek en de gezondheidstest krijg je een op maat gemaakt sportprogramma.

Daarna ga je met jouw Fitbuddy voor 12 weken aan de slag om deze doelen te halen! Naast het samen sporten gaat het ook over samen je leefstijl aanpassen. En het leuke is dat als je dit samen doet, het makkelijker is om elkaar te steunen, motiveren en enthousiasmeren.

 

Mijn doel was om veel kilo’s kwijt te raken. Hoewel ik veel kilo’s kwijt ben, is het toch lastig om ontspanning te vinden in het weekend, zoals ik gewend was. Samen met de Fitbuddies hebben we afgesproken om elkaar steeds te verrassen in het weekend. Zo heb je ontspanning, maar net even iets anders. (quote deelnemer Bram)

 

Ik vind het best lastig om in mijn drukke werkschema en de zorg voor mijn gezin (3 kids, man en hond) tijd vrij te maken om te sporten. Maar als één van mijn Fitbuddies gaat hardlopen ’s avonds. Trek ik toch sneller die hardloopschoenen aan. (quote deelnemer Geertje)

Samen trainen

Bij een gezonde levensstijl hoort “bewegen”. Dit doe je in Breda met het Fitbuddies traject samen met je buddy en eventueel een ander koppel. Eén keer per week trainen jullie in een gezamenlijke groepstraining onder leiding van een Personal Coach. Tijdens deze groepstraining word je gemotiveerd om het maximale uit jezelf te halen.

Daarnaast krijgt iedere deelnemer een persoonlijk trainingsschema, waarbij je dan kan trainen in onze fitnessruimte, buiten of op een eigen gekozen locatie.

 

Wat houdt het programma in?

  • Intake door een Personal Coach en diëtist  
  • 1 x per week een groepstraining met jouw groep op de sportlocatie van Fysiotherapie Bredero onder begeleiding van een personal coach in Breda
  • Een persoonlijk oefenschema waarmee je 1x per week toegang krijgt tot de vrije trainingsmomenten van Fysiotherapie Bredero (Extra: als je wil kan je ook een thuisoefenschema krijgen)
  • Begeleiding van een diëtist met op jouw situatie gerichte adviezen

 

Dus 12 weken intensieve begeleiding door de Personal Coach, een medische test en begeleid sporten voor de prijs van € 250, - per persoon.

 

Wil je meer informatie? Neem dan contact met ons op via fysiotherapie@brederobreda.nl of bel met 076 521 90 34