Fysiotherapie Bredero

FitGym

Introductie

Bent u een tijdje minder actief geweest, door bijvoorbeeld een blessure? Wilt u op een verantwoorde manier fit worden zonder geblesseerd te raken? Of hebt u een klacht, maar wil je toch onder begeleiding blijven bewegen? Dan is FitGym de uitgelezen mogelijkheid! U kunt zich nu aanmelden bij Fysiotherapie & Oefentherapie Bredero.

 

Professionele begeleiding

Onder professionele begeleiding van een oefentherapeut Cesar of geriatrie fysiotherapeut wordt op een leuke en innoverende manier functioneel getraind. In de volksmond wordt deze les ook wel Cesar-fit of ouderengym genoemd. De lessen beginnen altijd met een warming-up, gevolgd door een kern waarin gevarieerd wordt qua inhoud. Het accent kan liggen op het verbeteren van het uithoudingsvermogen, kracht, balans, houding, coördinatie en lenigheid. De cooling-down bestaat uit rekoefeningen, ademhalingsoefeningen en/of ontspanning. Bij de FitGym traint iedereen op zijn/haar niveau, waardoor de lessen voor iedereen toegankelijk zijn.

Tijdens de FitGym leert u door specifieke oefeningen uw eigen houding en beweeggedrag te optimaliseren. Deze trainingen worden uitgevoerd door onze oefentherapeut Laura of geriatrie fysiotherapeut Tara, die gespecialiseerd zijn op dit vakgebied. Zo leert u op een verantwoordelijke manier en zo efficiënt mogelijk te kunnen bewegen in het dagelijks leven.

Een belangrijk onderdeel van de FitGym is preventie, dit betekent dat de lessen gericht zijn op het voorkomen van lichamelijke klachten. De trainingen van onze oefentherapeut of fysiotherapeut zijn met name gericht op vitaal ouder worden en blijven.

Proefles

Bent u nog aan het twijfelen of dit iets voor u is? Vraag dan een gratis proefles aan!

 

Aanmelden

Aanmelden kan door te bellen met 076-5219034 of te mailen naar oefentherapie@brederobreda.nl of fysiotherapie@brederobreda.nl

 

Kosten

FitGym is al mogelijk vanaf 40 euro per maand. De betaling wordt automatisch maandelijks geïncasseerd. Er is geen vergoeding vanuit de zorgverzekering mogelijk.  

 

Gezond bewegen kun je leren!

 
Iedere dinsdag om 10:30, woensdag 13:00 en vrijdag om 13:45 uur bij Fysiotherapie & Oefentherapie Bredero