Fysiotherapie Bredero

Fysiotherapie in Breda bij gezondheidscentrum Bredero

 

Welkom bij Fysiotherapie Bredero. Onze praktijk ligt in de wijk Boeimeer in Breda en biedt u verschillende mogelijkheden voor behandeling, zoals reguliere fysiotherapie, manuele therapie, kinderfysiotherapie en sportfysiotherapie. Verder hebben wij de accommodatie en deskundigheid voor medische fitness (trainen onder persoonlijke fysiotherapeutische begeleiding) en verschillende beweegprogramma’s voor bijvoorbeeld lage rugklachten, reuma, Diabetes en COPD. Voor oedeem- en bekkenfysiotherapie kunt u in het centrum terecht bij onze collega van BrederRaad fysiotherapie.
 

In onze behandelwijze staat de patiënt centraal. Dat betekent een persoonlijke begeleiding bij uw herstel. Voor elke klacht geldt een behandeling op maat. Wij onderhouden direct contact met de specialisten in het gezondheidscentrum waardoor er efficiënt kan worden geschakeld.
 

Voor afspraken zijn wij iedere werkdag telefonisch bereikbaar tussen 08.00 en 18.00 uur. Bij voorkeur belt u ons in de ochtend. 

 

076-5219034

    CONTACT

 

 

 

 

 

  

Gerard : "Het allereerste wat opvalt is de persoonlijke benadering. Je bent hier duidelijk geen nummer."

Er wordt goed met je doorgesproken wat je klachten zijn en wat je wil bereiken. Zo kom je samen tot een behandelplan waar je aan gaat werken.

In mijn geval zijn we na een aantal behandelingen de oefenzaal ingegaan. Hier ben ik met apparaten gaan werken om de spieren te versterken. Het is fijn dat je de oefeningen digitaal thuis krijgt gestuurd. Zo weet je precies wat je samen met de fysiotherapeut hebt afgesproken. Geen excuus meer om je oefeningen niet te doen!

 

 

 

 

 

 

Inloopspreekuur (op afspraak), klik hier

 

 

 

 

 

 

Kathinka: Aanhoudende knie en schouderklachten brachten mij naar Fysiotherapie Bredero.  

Na een geslaagde behandeling ben ik, naar de medische fitness gegaan. Zo kon ik onder begeleiding van de fysiotherapeut oefeningen uit voeren. Heel nuttig want mijn knie en schouder werden almaar beter, maar echt leuk……? Tijdens het uitvoeren van de oefeningen zag ik soms de start van een BFIT sportgroep. Dat zag er wel erg leuk uit! Een circuit van 6, afwisselende (om de drie weken nieuwe), pittige oefeningen. Op tijd én op muziek uit te voeren én ook nog in groepsverband. Maar die uitdaging was nog iets te groot.  Er moesten nog eerst wat kilo’s af. Daarom ben ik eerst aangesloten bij Fitbuddies. Het nieuwe concept van fysiotherapie Bredero. Ik ging samen met mijn buddy en nog een ander koppel, bewegen/sporten, onder begeleiding , om zo een gezondere levensstijl te ontwikkelen. Ik had als doel om na deze 12 weken te starten bij de BFIT groep. Dit is gelukt!
Nu sport ik al bijna een jaar in groepsverband, iedere week met veel plezier. Het blijft motiveren om met een kleine groep mensen gezellig te sporten onder deskundige begeleiding. Groetjes Kathinka