Fysiotherapie Bredero

Kinderfysiotherapie

Kinderfysiotherapie Breda

Voor kinderfysiotherapie komt u naar Bredero in Breda. Een kinderfysiotherapeut heeft zich gespecialiseerd op het gebied van bewegend functioneren van kinderen tussen 0 en 16 jaar. Er vindt eerst een intake plaats, bestaande uit een gesprek en een onderzoek. Door informatie van ouders, leerkrachten, huisarts en andere betrokkenen ontstaat een volledig beeld van het motorische niveau van het kind. Vervolgens stelt de kinderfysio een behandelplan op. De duur van de behandeling is afhankelijk van de aard en de omvang van de klacht. Soms is advies voldoende. Bij chronische klachten duurt de behandeling een langere tijd. Zuigelingen krijgen kinderfysiotherapie aan huis in Breda. De therapie zal vooral bestaan uit hanterings-en speladviezen aan de ouders. Zij kunnen deze dan bij de dagelijkse verzorging betrekken. Zo werkt de kinderfysio in Breda.

Voor wie is kinderfysiotherapie in Breda?

Bij zuigelingen zijn er signalen die kunnen wijzen op motorische problemen. Veelal worden deze herkend door artsen van het consultatiebureau of de huisarts. Hoe eerder het kind door een kinderfysio behandeld wordt in Breda, hoe geringer de verstoring van de ontwikkeling zal zijn. Oudere kinderen die een verkeerde houding of motoriek aanleren, kunnen daar lichamelijke, maar ook sociale klachten van ondervinden. Bijvoorbeeld moeite met spelen op het schoolplein. Een kinderfysiotherapeut kan hierbij helpen.

 

Kinderfysiotherapie in Breda in het kort uitgelegd

 

Nog meer weten over kinderfysiotherapie kijk dan hier op deze website. https://dekinderfysiotherapeut.com/

 

Meer informatie of een afspraak maken

Bel ons gerust voor een afspraak als u meer wilt weten over kinderfysiotherapie in Breda en of de kinderfysio zoon/dochter kunnen ondersteunen of helpen door middel van kinderfysiotherapie. U kunt ons bereiken via 076-5219034.