Fysiotherapie Bredero

Gwen Meijer, Fysiotherapeut op haptonomische basis

Gwen Meijer, Fysiotherapeut op haptonomische basis

Fysiotherapeut op haptonomische basis

Gwen Meijer studeerde tussen 1989-1993 aan de hogeschool van Utrecht. In de daaropvolgende jaren deed zij veelzijdige internationale werkervaring op in verschillende praktijken, verpleeghuizen, ziekenhuizen en orthopedische klinieken in Nederland, Duitsland, Engeland, USA en Zwitserland.

In het buitenland heeft zij zich verdiept in de fysiotherapie middels cursussen en opleidingen waaronder medische training therapie en manuele therapie. Na acht jaar mede eigenaar te zijn geweest van een eigen praktijk, heeft Gwen er sinds juli voor gekozen haar vaardigheden voort te zetten in het team van fysiotherapie Bredero in Breda, hier is zij vooral verantwoordelijk voor de psychosomatische kant van het vak fysiotherapie.

  
In haar vak merkte ze namelijk dat ze steeds benieuwd was naar de oorzaak, de onderliggende problematiek van een klacht. Vandaar ook dat ze in 2008 is begonnen aan de opleiding Haptonomie, te Doorn. Deze rondde zij af in 2010. 
Haptonomie gaat over voelen, het weer leren voelen en kennen van jou behoeften. Van wezenlijk belang voor een levensvol leven, zonder lichamelijke klachten en spanningen.
Haptonomie is haar grote passie.

 

BIG nummer: 99042583904  

 

Terug naar overzicht