Fysiotherapie Bredero

Laura van Acker, Fysiotherapeut oefentherapeut slaapcoach

Laura van Acker, Fysiotherapeut oefentherapeut slaapcoach

Laura heeft van 2010 tot en met 2014 Oefentherapie Cesar gestudeerd aan de Hogeschool Utrecht te Utrecht. Hierna is zij als zelfstandig Oefentherapeut aan de slag gegaan in Breda en omstreken. De affiniteit met sport heeft Laura doen besluiten tijdens haar studie de Post-HBO Sportoefentherapie te volgen in combinatie met de minor voeding. Deze studie heeft zij in 2015 met goed gevolg afgerond.

Als oefentherapeut in Breda is Laura constant bezig ben met gedragsverandering en (re-)integratie richting het dagelijks leven. Hierdoor behandelt zij met name houdingsgerelateerde klachten, waardoor zij de cursus werkplekadviseur is gaan volgen. In het werkveld kwam zij er achter dat houdingsgerelateerde klachten vaak samenhangen met verschillende onderliggende problematiek. Omdat Laura naar het totaalplaatje kijkt van een persoon is zij in 2017 de cursus slaapoefentherapie is gaan volgen. Hierdoor profileert zij zich sindsdien als slaapcoach in Breda en behandelt zij inslaap-, doorslaap- en te vroeg wakker word-problemen i.c.m. ademhalingsproblemen, hoofdpijnklachten en/of (over)spanningsproblematiek. 

 

Inmiddels heeft Laura ook haar Bachelor Fysiotherapie afgerond waardoor zij zowel functioneel een klacht kan behandelen als de leefstijl van een patiënt rondom de klacht.

 

Opleidingen:

Bachelor Fysiotherapie aan THIM van der Laan te Nieuwegein (2016-2019)
Post-HBO Sportoefentherapie aan PRONAOS Academy te Bilthoven (2013-2015)

Bachelor Oefentherapie Cesar aan Hogeschool Utrecht te Utrecht (2010-2014)


Cursussen:

Netwerk Chronisch pijn, 2019

Kinderslaapoefentherapie, 2019

Slaapoefentherapie, 2017

Medical Taping Concept, 2017

Preventief Medisch Onderzoek afnemen, 2015

Werkplekadviseur, 2014

 

BIG nummer: 59925962504 

Terug naar overzicht