Fysiotherapie Bredero

Medische Fitness

Ook wanneer u geen klachten heeft, is bewegen belangrijk, daarom bieden wij medische fitness bij Bredero Breda. Uit vele onderzoeken blijkt dat beweging het beste preventieve middel tegen klachten is. Verantwoord bewegen zorgt ervoor dat uw spieren en gewrichten optimaal blijven functioneren en uw conditie op peil blijft. U voelt u fitter en het geeft een ontspannen gevoel.

 

Efficiënt trainen met medische fitness bij Bredero Breda

Onder deskundige begeleiding van een fysiotherapeut traint u op een veilige manier in kleine groepen, met een oefenprogramma dat speciaal voor u is opgesteld. Dit zorgt voor meer plezier in bewegen. Door een aantal uitgebreide en nauwkeurige testen heeft u de mogelijkheid om uw trainingsdoelen regelmatig te evalueren en uw gezondheid in kaart te brengen.

 

Deskundige begeleiding bij een specialist

Bij medische fitness in Breda heeft elke groep zijn eigen, speciaal opgeleide fysiotherapeut. Hierdoor is er sprake van kwalitatief voldoende individuele aandacht. Ook zorgt de fysiotherapeut er voor dat uw individuele programma op tijd wordt aangepast, zodat u effectief blijft trainen.

Moderne apparatuur voor optimaal resultaat

In ons centrum wordt gebruik gemaakt van de modernste apparatuur. Zoals bijvoorbeeld de nieuwe vorm van trainen met de KinesisTM, die gebruikers in staat stelt driedimensionaal te bewegen. Dit betekent vrij bewegen met verschillende weerstandsniveaus. De KinesisTM activeert daardoor hele spiergroepen en niet alleen afzonderlijke spieren.

 

Moderne cardioapparatuur tot uw beschikking

Ook de moderne cardioapparatuur biedt veel motiverende trainingsmogelijkheden. De apparatuur kan speciaal op uw trainingsprogramma worden ingesteld. Verder heeft de cardioapparatuur de mogelijkheid om automatisch de weerstand aan te passen tijdens uw training, wanneer u bijvoorbeeld op een niet-effectieve hartfrequentie aan het trainen bent.

In onze medische fitnessruimte zijn hartslagmeters aanwezig waar u gratis gebruik van kunt maken.

 

Is uw interesse gewekt?

Heeft u interesse om mee te doen aan medische fitness in Breda?  Bel 076 -5219034 of geef u op via het contactformulier onder het kopje 'contact' rechtsbovenin het scherm. Dan nemen wij contact met u op. 

 

De tarieven voor medische fitness vindt u hier.

 

Overzicht trainingsuren

in het blauw (begeleid)

en wit (zonder begeleiding)