Fysiotherapie Bredero

Update m.b.t. het Coronavirus (27-09-2021)

De behandelingen bij fysiotherapie Bredero gaan door, onder omstandigheden die anders zijn dan u gewend bent. Graag informeren we u hierover:
 
U kunt terecht bij ons in de praktijk
Als u klachten heeft aan het bewegingsapparaat en hiervoor behandeld wilt worden. Als u, of iemand in uw gezin/directe omgeving, symptomen heeft van corona stellen we de behandeling even uit of wordt er gebruik gemaakt van beeldbellen.

 

Beschermd behandelen

U bent niet meer verplicht om een mondkapje te dragen in de praktijk. Indien gewenst kunt u of de therapeut er zelf voor kiezen toch een mondkapje te dragen.

Hygiëneregels: Veilige zorg op de praktijk doen we samen
- Als u naar de praktijk komt is het belangrijk dat we ons samen aan de hygiëneregels houden
- Zorg dat u op zijn vroegst 5 minuten voor aanvang aanwezig bent (liever precies op tijd).
- Neem een handdoek mee naar de behandeling.
- Kom alleen naar binnen, ouders/partner/verzorgers verzoeken wij om buiten te wachten
- Desinfecteer uw handen bij binnenkomst (dit staat gereed bij de deur)
- Volg de looproutes in de praktijk
- Neem de hygiëneregels van het RIVM in acht

 

Training met uw therapeut
U kunt zich in de kleedkamers omkleden op de praktijk voor het sporten.  Zorg dat u sportschoenen draagt en niet de schoenen van buiten. Daarnaast is het handig om uw eigen bidon mee te nemen en zoals hierboven vermeld; vergeet uw eigen handdoek niet!

 

Medische Fitness

Vanaf heden werken wij met VirtuaGym. Als u een abonnement heeft kun u zelf momenten inplannen in de app. Het maximaal aantal deelnemers van de groepen is zorgvuldig aangepast. Wil je deelnemen aan onze medische fitness? Neem dan contact op met de praktijk. Mocht je toch nog niet naar de praktijk willen komen zijn er ook voldoende work-outs te vinden op ons YouTube kanaal. 

 

Vakantie
Vanwege ontwikkelingen omtrent het corona virus zijn wij genoodzaakt de adviezen van de overheid te hanteren.

- Na vakantie naar een land met de kleurcode oranje/rood ben je verplicht je aan de adviezen van de overheid te houden.
- Er zijn verschillende onlinemogelijkheden om uw behandeling toch plaats te laten vinden, vraag hiernaar bij uw behandelend therapeut.

 

Afmeldingen

Afmelden graag 24 uur van tevoren via afspraken@brederobreda.nl of 076-5219034.
Mocht u onverhoopt om andere redenen niet op het afgesproken tijdstip in de gelegenheid zijn om te komen, dan vragen wij u dit zo spoedig mogelijk, uiterlijk 24 uur voor de afspraak, aan ons kenbaar te maken. Bij niet tijdig afgemelde afspraken en geen geldige reden hiervoor worden de kosten van €22,50,- bij u in rekening gebracht. De verzekeraar vergoedt dit niet.

 

Meer weten?
Voor vragen of opmerkingen kunt u mailen naar fysiotherapie@brederobreda.nl of bellen naar 076-5219034. Wilt u op de hoogte blijven van alle ontwikkelingen van de praktijk? Houd dan onze website in de gaten en like onze Facebook en Instagram, zo blijft u het best up-to-date!

 

Team Fysiotherapie Bredero

 

Terug naar overzicht