Fysiotherapie Bredero

Update m.b.t. het Coronavirus (27-7-2020)

De behandelingen bij fysiotherapie Bredero gaan door, onder omstandigheden die anders zijn dan u gewend bent. Graag informeren we u hierover:
 
U kunt terecht bij ons in de praktijk
Als U klachten heeft aan het bewegingsapparaat en hiervoor behandeld wil worden. Wij beoordelen of dit veilig en verantwoord kan en daarna wordt een afspraak ingepland. Als u, of iemand in uw gezin/directe omgeving, symptomen heeft van corona stellen we de behandeling even uit of wordt er gebruik gemaakt van beeldbellen.

 

Beschermd behandelen
In verband met het toenemende aantal besmettingen van het Corona virus zijn wij gekomen tot de volgende maatregel:

Vanaf maandag 27 Juli, is iedere patiënt verplicht tijdens het gehele bezoek aan de praktijk een zelf meegenomen mondkapje te dragen. Dit omdat tijdens de behandeling de 1,5 meter afstand niet te waarborgen is. Het dragen van een mondkapje geldt niet voor kinderen onder de 12 jaar en tijdens het sporten in de oefenzaal. Fysiotherapeuten en personal trainers zullen een mondkapje dragen, indien de afstand tot u minder dan 1,5 meter bedraagt.

 

Mocht u zelf niet in het bezit zijn van een mondkapje kunt u deze voor 0,50 cent (liefst contant) kopen.

 

Hygiëneregels: Veilige zorg op de praktijk doen we samen
- Als u naar de praktijk komt is het belangrijk dat we ons samen aan de hygiëneregels houden
- Zorg dat u op zijn vroegst 5 minuten voor aanvang aanwezig bent (liever precies op tijd)
- Neem een mondkapje mee. Heeft u die niet? Koop er een bij uw therapeut voor 0.50 cent.
- Neem een handdoek mee naar de behandeling.
- Kom alleen naar binnen, ouders/partner/verzorgers verzoeken wij om buiten te wachten
- Desinfecteer uw handen bij binnenkomst (dit staat gereed bij de deur)
- Geef elkaar minimaal 1,5 meter de ruimte
- Volg de looproutes in de praktijk
- Ga direct na de behandeling weer naar buiten
- Neem de hygiëneregels van het RIVM in acht

 

Training
Zorg ervoor dat als u naar de fysiotherapeut gaat, u uw sportkleding al aan heeft. De kleedkamers zullen momenteel nog gesloten zijn i.v.m. hygiënemaatregelen van het RIVM. U kan uw schoenen omwisselen in de behandelkamer van uw behandeld therapeut of beneden op de bankjes bij de ingang. Daarnaast is het handig om uw eigen bidon gevuld mee te nemen en zoals hierboven vermeld; vergeet uw eigen handdoek niet!

 

Medische Fitness
De medische fitness gaat weer beginnen per 01-07-2020. Dit betekend dat sporten op reservering mogelijk is bij ons. U kunt reserveren bij een van onze therapeuten, door te bellen naar 076-5219034 of te mailen naar fysiotherapie@brederobreda.nl . 

 

Meer weten?
Voor vragen of opmerkingen kunt u mailen naar fysiotherapie@brederobreda.nl of bellen naar 076-5219034. Wilt u op de hoogte blijven van alle ontwikkelingen van de praktijk? Houdt dan onze website in de gaten en like onze Facebook en Instagram, zo blijft u het best up-to-date!

 

Vakantie
Vanwege nieuwe ontwikkelingen omtrent het corona virus zijn wij genoodzaakt de nieuwe adviezen van de overheid te hanteren.

 

Dat wil zeggen dat:

- Wanneer u op vakantie gaat/bent geweest naar gebieden waar de overheid een code oranje/rood aan heeft gegeven, kunt u na de terugkomst 2 weken geen afspraak op de praktijk maken. Dit in verband met de 2 weken verplichte quarantaine.

- Er zijn verschillende online mogelijkheden om uw behandeling toch plaats te laten vinden, vraag hiernaar bij uw behandelend therapeut.

- Heeft u al een afspraak gepland staan met een fysiotherapeut nadat u op vakantie bent geweest in een gebied met code oranje/rood? Neem dan contact op met de praktijk.

 

Afmeldingen

Afmeldingen 24 uur van tevoren via afspraken@brederobreda.nl of 076-5219034.
Mocht u onverhoopt om andere redenen niet op het afgesproken tijdstip in de gelegenheid zijn om te komen, dan vragen wij u dit zo spoedig mogelijk, uiterlijk 24 uur voor de afspraak, aan ons kenbaar te maken. Bij niet tijdig afgemelde afspraken en geen geldige reden hiervoor worden de kosten van €22,50,- bij u in rekening gebracht. De verzekeraar vergoedt dit niet.

Terug naar overzicht