Fysiotherapie Bredero

Vacature ervaren (geriatrie)fysiotherapeut

Wij zijn op zoek naar een enthousiaste en ondernemende fysiotherapeut met een specialisatie in de geriatrie of de intentie zich in die richting te ontwikkelen.

Vacature is aangepast op 28-11-2018

Fysiotherapie Bredero zoekt een ervaren (geriatrie)fysiotherapeut

We zijn op zoek naar een enthousiaste en ondernemende fysiotherapeut met een specialisatie in de geriatrie (of daarvoor in opleiding). De functie is vacant per 1 februari 2019 en is voor 24 uur per week. Bij voldoende cliënten is, op termijn, een uitbouw naar 32 uur per week mogelijk.

Naast behandelingen in de praktijk neemt deze therapeut actief deel aan overleg (MDO) en een aantal relevante kwaliteitsnetwerken. 

 

Wie zijn wij?

Wij zijn een eerstelijns fysiotherapiepraktijk met een jong en betrokken team van 9 medewerkers in Gezondheidscentrum Bredero in de wijk Boeimeer, Breda. Onze praktijk heeft de specialisaties manueel therapie, kinderfysiotherapie, dry needling, sportfysiotherapie en fysiotherapie op haptonomische basis. De praktijk is voorzien van een grote oefenzaal voor medische fitness en voor specifieke beweeggroepen.

 

Wie ben jij?

Je bent een ervaren therapeut die in staat is zowel individueel als in teamverband te werken, innovatief en proactief is. Naast de taak als geriatrisch fysiotherapeut, behoort het ontwikkelen en begeleiden van groepen tot je taken. Je stelt de patiënt centraal en hebt goede communicatieve vaardigheden in woord en geschrift en een positieve werkhouding. Je bent op de hoogte van de laatste ontwikkelingen op het gebied van de gezondheids- en ouderenzorg en bent in staat om zowel monodisciplinair als multidisciplinair samen te werken en deel te nemen aan netwerken, of deze aan te trekken. Je bent bereid om mee te denken in ontwikkelprocessen die de kwaliteit van de praktijk vergroten.

 

 Taken en verantwoordelijkheden

Geriatrische cliënten (waaronder behandeling aan huis) 

Chronische somatiek         

Ontwikkelen van Medisch Fitness senioren/Gymactief 65+ 

Valpreventieprogramma

Versterken van banden met specialisten, huisartsen en thuiszorg d.m.v. samenwerking met POH’s en via MDO’s.

Adviserende rol binnen het team t.a.v. de ouderenzorg binnen de praktijk en het Gezondheidscentrum

Zelfstandig opstellen en uitvoeren van individuele behandelplannen

 

Je profiel

Fysiotherapeut met een Master Geriatric Physical Therapy (MGPT) heeft de voorkeur. Kandidaten met de intentie zich als geriatrisch fysiotherapeut te ontwikkelen nodigen wij ook uit te solliciteren.

Een teamspeler met ondernemende kwaliteiten

Een flexibele instelling

In het bezit van een auto en rijbewijs

Ingeschreven bij het ClaudicatioNet en het ParkisonNet heeft een pre

BIG geregistreerd en CKR geregistreerd

 

Wat bieden wij je?

Wij bieden een afwisselende functie met ruimte voor verdere ontwikkeling van je kennis, vaardigheden en ervaring in de (complexe) ouderenzorg in de 1e lijn.

Een uitdagende en gezellig werkplek met werkzaamheden in zowel de reguliere praktijk als bij cliënten aan huis

Een arbeidscontract van 24 uur per week voor de duur van 7 maanden. Bij gebleken geschiktheid wordt het contract omgezet in onbepaalde tijd. Er bestaat de mogelijkheid dat de het aantal functie-uren uitgroeit naar 32 uur per week.

Marktconform salaris

 

Ben je geïnteresseerd?

Ben jij de collega die we zoeken en ben je op zoek naar een nieuwe uitdaging? Dan ontvangen we graag jouw CV met motivatie en foto vóór 1-12-2018 a.s. op fysiotherapie@brederobreda.nl

Contactpersoon: Bram Leijten. Kijk voor meer informatie op www.fysiotherapie-brederobreda.nl

 

Software ervaring:

SPOM (SpotOnMedics)

Microsoft Office

 

Kwaliteitsregister:

CKR - KNGF  

 

 

Terug naar overzicht