Fysiotherapie Bredero

Personal Training

Personal Training

Personal Training is één van de aanvullende diensten van Fysiotherapie Bredero.

 

Bij Personal Training is er sprake van één op één begeleiding, waarbij jij en je trainer gezamenlijk toewerken naar een vooraf opgesteld doel.

De trainer motiveert, enthousiasmeert en controleert, maar is bovenal degene die zorgt dat de deelnemer de training goed en gecontroleerd uitvoert. Heb je last van blessures, of heb je in het verleden last van blessures gehad dan wordt hier rekening mee gehouden.

Enkele voordelen van Personal Training:

 • Personal Training is een 100% persoonlijk traject. Na de aanmelding volgt een uitgebreide intake, waarbij zowel fysieke testen als body composing metingen worden uitgevoerd (gewicht, BMI, spiermassa, etc.). Daarnaast wordt er samen gekeken naar de wens van de deelnemer en wordt dit vertaald in zowel korte als lange termijndoelstellingen.
 • Personal Training is uitdagend en afwisselend. Het opgestelde doel is heilig, hier valt en staat alles mee. De trainingen die uitgevoerd worden zijn complementair hieraan en worden zorgvuldig opgebouwd. Men zal merken dat hierdoor er constant winst gemaakt wordt.
 • Personal Training kan zeer breed ingezet worden. Doelen kunnen zijn; afvallen, spiermassa verkrijgen, preventief trainen, sport specifiek trainen, algehele fitheid verbeteren en zo zijn er nog veel meer verschillende doelen.
   
 • Bij Personal Training wordt er standaard elke 2 maanden geëvalueerd. Dit kan zijn door fysieke testen, maar ook door de body composing metingen (gewicht, BMI, spiermassa, etc.) Aan de hand van de evaluaties kan het plan voor de komende periode eventueel aangepast worden.
 • Door de persoonlijke begeleiding, de evaluatie momenten en de mogelijkheid om trainingen tussentijds aan te passen is de kans om het doel te bereiken vele malen groter dan door zelfstandig te trainen.
   
 • Personal Training kan perfect ingezet worden om een doel op de (sub)korte termijn te behalen. Doe jij over een paar maanden mee met een obstacle run zoals de Mudmasters of ben je voornemens een duurloop te gaan doen. Je Personal Trainer bij Fysiotherapie Bredero kan je helpen om dit doel te bereiken.
   
 • Personal Training leent zich perfect om ook aan je leefstijl te werken. Wij kunnen je helpen met het opstellen voor een beweegplan waarin de Personal Trainingsessies uiteraard verwerkt worden, maar ook het bewegen trainen buiten de praktijk. Denk hierbij bijvoorbeeld aan ondersteuning bij het beginnen met hardlopen, fietsen of bijvoorbeeld zwemmen. Doe je aan krachttraining bij een andere sportschool, dan kunnen wij extra trainingschema’s voor je opstellen.
   
 • Voor meer informatie over Personal Training bij Fysiotherapie Bredero. Kijk op onze website bredero-personaltraining.weebly.com/