Fysiotherapie Bredero

Sport Fysiotherapie

Wat doet de sportfysiotherapeut

 

De sportfysiotherapeut speelt een belangrijke rol bij preventie, voorlichting en advies voor iedereen die wil gaan sporten of sport als hobby of beroep heeft.

 

 

 

Voor wie?

 

De sportfysiotherapeut behandelt cliënten die na ziekte of blessures weer aan het werk willen en/of weer willen sporten.Hij begeleidt en adviseert ervaren sporters die hun sport op hoog niveau willen beoefenen. In zijn praktijk ziet de sportfysiotherapeut ook andere (kwetsbare) doelgroepen, zoals ouderen en kinderen, bij wie sport wordt ingezet als onderdeel van de therapie.

De meeste klachten waarmee mensen naar de sportfysiotherapeut gaan, zijn blessures aan de knie, enkel en schouder. De therapie richt zich niet alleen op het herstel van de getroffen gewrichten, maar kan ook bedoeld zijn om juist die lichaamsdelen te trainen die nog wel belastbaar zijn.

 

Bij onze fysiotherapiepraktijk met hart voor sporten en sporters, hebben de leden van volleybalvereniging de Burgst een streepje voor.

Wanneer je lid van de Burgst bent en je bent geblesseerd of heb een andere klacht dan kun je supersnel bij een van onze therapeuten terecht. Meld dan even dat je van de Burgst bent.